Blikkenslager

Trenger du en dyktig blikkenslager til prosjektet ditt?

I Buskerud Blikk AS jobber det fagfolk som har fokus på å levere kvalitet i alle ledd. Vi er en mestergodkjent bedrift innenfor blikkenslagerfaget, og har profesjonelle fagfolk som kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Våre blikkenslagere kan tilpasse og skreddersy de beste løsningene ut i fra ditt behov, med rask levering til en god pris.

Som en av de største blikkenslagerforretningene på Østlandet med egen butikk, gir dette store fordeler for deg som kunde når du trenger en blikkenslager. Som kvalitetsleverandør innenfor tak- og blikkenslagerarbeid er vi medlem av VBL (Ventilasjons – Og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund) har Mestergodkjenning,  Godkjent For Ansvarsrett og godkjent BVN (Byggebransjens Våtromsnorm). Dette gjør at du som kunde kan føle deg trygg på at prosjektet ditt er i gode hender.

Vi leverer blikkenslagerarbeid til mange kunder i Buskerud, Drammen, Vestfold og Asker og Bærum.

Buskerud Blikk har fagkunnskap og tilbyr veiledning av riktige produkter og tjenester innenfor tak og blikkarbeid.  En av våre blikkenslagere kan tilby en gratis befaring der vi kartlegger prosjektet og finner riktig løsning.

Vi har utført mange spennende prosjekter i blandt annet Drammen, Asker, Bærum, Mjøndalen, Vestfossen, Lier, Røyken, Hurum, Kongsberg, Sande, Holmestrand, Svelvik, Konnerud, Tranby, Hokksund og Krokstad.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt prosjekt og et godt tilbud.

blikkenslager Buskerud Drammen Vestfold Asker Bærum

Heldekkende pipekledning inkludert blybeslag og pipetopp ferdig montert

Taktekker Drammen-Blikkenslager Drammen-Tak Drammen

God kommunikasjon hele veien, raskt og godt utført jobb. Leverandøren tok hensyn til kommende vinter/vær og fikk prioritert jobben. Fornuftig priset og fakturert som avtalt. Veldig godt fornøyd, og vil nok kontakte samme leverandør igjen til lignende arbeid ved en senere anledning.

Per-stian Vatne

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat Kontakt oss