Vi hos Buskerud Blikk har hatt en fin start på 2017. Byggeprosjektene står nesten i kø i hele regionen, og de fleste i bransjen ser ut til å ha mer enn nok å gjøre. Som en av regionenes største leverandører innenfor blikkenslagerfaget vil vi minne om et par ting som er like viktige enten du driver en større entreprenørvirksomhet eller jobber for deg selv.

Vi er alltid leveringsdyktige

Med en solid maskinpark og god bemanning er vi i stand til å levere nesten hva som helst når som helst. Store standard leveranser eller skreddersøm – alle kunder og alle oppdrag er like viktige for oss. Og vi legger all vår prestisje i å levere rett produkt til rett tid.

Fra én proff til en annen

Vi er en håndverksbedrift, ikke et varehus. Riktignok lagerfører vi både verktøy og en del standard beslag og blikkenslagervarer. Men du møter alltid en proff hos oss. En som skjønner hva du driver med, som skjønner hva du sier, en du kan diskutere fag og løsninger med og som er på samme parti som deg.

Uendelige valgmuligheter

Et standard beslag og en takrenne i sort eller hvitt kan du få kjøpt mange steder. Selvbetjent, uten råd eller hjelp. Hos oss er det annerledes. Her kan du velge akkurat den fargen og det materialet du vil ha. Kobber, sink, blikk eller stål. Røde takrenner? Eller blå? Ikkeno´ problem. Vi skaffer alt og lager alt, akkurat slik du vil ha det.

Men hva med prisene?

Det er lett å tro at byggevarehuset eller lavpriskjedene er både enklere og billigere. Våre kunder har imidlertid oppdaget at selv standardprodukter som takrenner og vannbrett blir minst like rimelige hos oss. Og regner du inn forskjellen i kvalitet, er våre priser overraskende lave. Selv på kompliserte spesialbestillinger får vi positive tilbalkemeldinger på prisene, så ikke nøl med å ta kontakt. Det umulige tar kanskje litt lengre tid, men vi fikser det aller meste.