Montasje

Hjem / Montasje

Vi gjør jobben på flate eller skrå tak i alle vinkler, med alle gjennomføringer, beslag og sikringer som skal til for å tåle belastninger i et krevende, norsk klima.

Tette tak tar vare på hele bygget. Enten taket skal legges nytt, legges om eller utbedres, kan vi bidra med trygge og riktige løsninger. Materialvalget til taket handler både om riktig kvalitet og et utseende som kler bygget. Les mer om de ulike materialene her.
Våre profesjonelle kunder vet alt om takkonstruksjoner og bæreevne. Bygg-faglig bistand blir en del av befaringen vi gjør overfor deg som bor under eget tak.
I vår utstilling på Eikhaugen i Drammen finnes nær sagt alle valgmuligheter, fra takpanner i stål til shingel, tegl- og betongstein i et bredt fargespekter.
Befaring, taksjekk og tilbud
Vi kommer, vurderer mulighetene og gir bindene pristilbud på hele jobben, der ALT er med. Kvaliteten på arbeidet er vårt viktigste fortrinn. Dette er forutsetningen for at taket skal være tett i mange tiår framover.
Rekkverk
Rekkverket skal sikre og kan også styrke byggets utseende. Sikring er kanskje det viktigste. Derfor selger vi alltid rekkverk ferdig montert. Velg design i samråd med oss, så planlegger vi og skreddersyr løsningen for deg, monterer alt på plass.

For befaring og taksjekk, kontakt

EDDIE HORPESTAD

Tlf: 994 28 600