Proffverktøy er laget for å gi mer kraft, gi bedre funksjonalitet og tåle mye bruk. Uten konkurransedyktige priser og god service hadde vi neppe klart å bli en av regionens største forhandlere av Makita proffverktøy.

Du kjenner effekten av profesjonelt verktøy på eksempelvis vibrasjonsdemping. Utvendig er plasten ofte tykkere og innvendig viser kvaliteten seg bruk av stål. Hos oss finner du et bredt og riktig utvalg av anerkjente merkevarer.

Alt du trenger av kjemi og festemidler

Vi har over 1000 håndverkskunder som jevnlig stikker innom, som får nyttige nyhetsbrev og som følger oss i sosiale medier. Alt vi får av tilbakemeldinger og alt vi erfarer av behov gjør oss til en bedre leverandør. Et godt eksempel er utvalget i kjemiprodukter. Vi vet at topp kvalitet er viktig og at riktig farge på lim og fugemasse betyr mye for helheten. Derfor lagerfører vi regionens bredeste utvalg.

Det er mye som skal spikres og skrus i en håndverker-hverdag, og noen typer festemidler går det ekstra mye av. Du får alltid fast lavpris på stor boks av bestselgerne.

Gjør arbeidsdagen lysere og varmere

Alle skal ha riktig arbeidslys for å ha gode dager på jobben, og for å unngå fallulykker, skader og slitasje på rygg og nakke. Vi lagerfører profesjonelt arbeidslys i det riktige utvalget av arbeidslamper, hodelykter, LED-lyslister og lommelykter. Du kan sammenkoble opp til 100 enheter og samtlige arbeidslys kan slås på /av og dimmes med app. Kartfunksjonen viser plasseringen.

Arbeidshansker til alle formål og årstider gjør arbeidsdagen triveligere. Vi har utvalget, og i butikken finner du også det riktige utvalget av sikkerhetsutstyr.

Gratis kurs i lovpålagt sertifisering

Det er lovkrav i Norge om dokumentert sikkerhetsopplæring. Kravet gjelder for bruk av verktøy som vinkelsliper, spikerpistol, sager, boltpistol og bor-, pigg- og kombihammer. I samarbeid med våre leverandører holder vi kurs 3 kvelder i to uker hvert år i vinterhalvåret. Vi utfører også godkjenning av fallsikring i løpet av 1. halvår.

Ta kontakt med oss på tlf 32 20 86 20 eller send en e-post til kr@buskerudblikk.no med navn og at du er interessert, så hører du fra oss når tiden nærmer seg.

Vi sees i butikken

Eikringen 3, 3036 Drammen
Åpningstider man. – fre. kl. 07.00 – 16.00