Har du hatt et lite ønske om å ha et hus som skiller seg ut med takrenner som har forskjellige farger? Det kan vi i Buskerud Blikk ordne for deg. Vi har hjulet mange kunder i Drammen, Buskerud, Vestfold og Asker og Bærum, og
tilbyr ulike typer takrenner i alle størrelser og farger.

Miks og match

Buskerud Blikk tilbyr Lindabs takrennesystem som du kan mikse og matche akkurat som du vil. Takrennene kommer i ti ulike farger, men også i aluminiumzinc og kobber. Du har dermed valget mellom en farge som følger husets farger på en diskrèt måte, eller skape en spennende fargekontrast.

Flere av våre kunder i Drammen, Buskerud, Vestfold, Asker og Bærum har hatt stor suksess i å velge noe litt utenom det vanlige når det kommer til takrenner for å skille seg ut.

Hvorfor ikke velge mørkerøde nedløpsrør mot en hvitpusset murfasade, eller montere eksklusive nedløpsrør i metallic kobberfarge mot en grå steinfasade. Vi har mange gode idèer og tips å dele med deg før du tar valget.

Hvor mye takrenne trenger jeg?

Det finnes forskjellige typer tak. Man skal alltid måle hver enkelt takflate ved å multiplisere taklengden med takbredden.

 

– Hvis området er mindre enn 50 m2 anbefales det å bruke renner med 100 mm eller 125 mm bredde og rør med 75 mm diameter.

– Er området mellom 50-100 m2 anbefaler vi å bruke renner med 125 mm bredde og rør med 75 mm diameter.

– Hvis området er større enn 100 m2 bør man bruke renner med 125 mm bredde og flere nedløp alternativt renne 150 mm med nedløp 87 mm.

Er det forskjellig størrelse på takflatene på en bygning skal man dimensjonere ut i fra den største flaten.

Vedlikehold

Ønsker du å bevare takrennesystemet ditt, bør du gi det et ettersyn et par ganger i året. Rens rennene og rør for løv og kvister først, spyl det deretter rent med en vannslange.

takrenner Drammen takrenner Buskerud takrenner Vestfold takrenner Asker og Bærum

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat Kontakt oss