Taket ditt lever ikke evig. Uansett om du har shingel eller tegl, betongstein eller tretak, så gjelder det å sørge for at taket er tett. Buskerud Blikk legger om taket for deg førsteklasses og forskriftsmessig til avtalt pris. Men før vi kommer så langt, skal vi legge en god plan som sikrer at du blir 100% fornøyd.

Vi kommer på befaring og sjekker tilstanden på både tak, takrenner, nedløp og gjennomføringer. som piper og luftekanaler. Avtalen om befaring, og en samtale om takets tilstand snakker vi om på telefonen. Vi har gjennomført en rekke tiltak som skal begrense smittefaren i disse tider. Derfor trenger vi ikke deg tilstede under befaringen.

Vi har erfarne fagfolk og over 25 års erfaring med omlegg og utbedring av tak. Vi kan bidra med en vurdering av hva som lønner seg med nettopp ditt tak.
Ta kontakt for en hyggelig prat/ befaring.

Hvordan skal det nye taket se ut? Vi tilbyr mange forskjellige takbelegg i en rekke farger og kvaliteter. Det meste av utvalget står utstilt utenfor butikken vår både dag, helg og kveld. I tillegg vi vi sende deg forslag til aktuelle varianter som vi blir enige om i en samtale.

Konkurransedyktig pris, der alt er med. Du får et tilbud fra oss, basert på tilstanden til taket ditt, vår anbefaling av utbedringer og ikke minst, ønsker som du har, på bakgrunn av tilstandsrapport og telefonsamtale. I prisen legger vi inn hele jobben og i tillegg alt som trengs på taket, helt i tråd med det vi har snakket om på telefonen. Vi rydder ordentlig opp etterat jobben er gjort og frakter bort alt fra det gamle taket.

Trygghet og hygiene
Selvfølgelig har vi ansvar og forsikring for alt og alle i firmaet og har innført alle rutiner i samsvar med rådene fra nasjonale og lokale helsemyndigheter. Vi begrenser nærkontakt, og gjennomfører ekstra god håndhygiene

Du får jobben gjort når det passer.
Prisen vi gir er bindende i hele 2020. Når du bestemmer deg for å få jobben gjort gjør vi avtale om tid. Deretter fikser vi resten!

Buskerud Blikk er en mesterbedrift med bred erfaring fra takomlegg for både offentlige foretak, bedrifter og private huseiere.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat Kontakt oss

Du kan også ring oss på 994 28 600 eller send e-post til eddie@buskerudblikk.no