Taket ditt lever ikke evig. Uansett om du har shingel eller tegl, betongstein eller tretak, så gjelder det å sørge for at taket er tett. Våre fagfolk legger om taket for deg førsteklasses og forskriftsmessig til avtalt pris.

Få et kostnadsfritt og uforpliktende tilbud om å fornye taket ditt
Vi kommer på befaring og vurderer tilstanden på tak, takrenner, snøfangere, nedløp og gjennomføringer, som piper og luftekanaler. Etter befaring, snakker vi sammen om takets tilstand og hvordan dere vil at det nye taket skal se ut. Vi tilbyr mange forskjellige takbelegg i en rekke farger og kvaliteter. Det meste av utvalget står utstilt utenfor butikken vår både dag, helg og kveld. Med bakgrunn i samtalen foreslår vi det aktuelle belegget i et pristilbud.

Konkurransedyktig pris, der alt er med
Tilbudet fra oss vil være basert på tilstanden til taket ditt, vår anbefaling av utbedringer og ikke minst; ønsker som du har om typer belegg, enten det er tegl, betongstein, stålpanner eller shingel. I prisen legger vi inn hele jobben og alt av materialer som trengs til et nytt tak. Vi rydder ordentlig opp etter at jobben er gjort, og frakter bort alt fra det gamle taket. Våre erfarne fagfolk og over 25 års erfaring med omlegg og utbedring av tak. Buskerud Blikk er en mesterbedrift med bred erfaring fra takomlegg for både offentlige foretak, bedrifter og private huseiere.

Du får jobben gjort når det passer
Prisen vi gir er bindende i hele 2021. Når vi blir enige om prisen, gjør vi avtale om tid for å gjøre jobben. Deretter fikser vi resten!

Trygghet og ansvar
Vi har innført alle rutiner i samsvar med rådene fra nasjonale og lokale helsemyndigheter, vi begrenser nærkontakt, og gjennomfører ekstra god håndhygiene. Vi trenger nødvendigvis ikke å bli med inn, og vi trenger heller ikke deg tilstede under befaringen.

Selvfølgelig har vi ansvar og forsikring for alt og alle i firmaet.

Kontakt oss i dag for et kostnadsfritt tilbud på takomlegging.

Ta kontakt

Du kan også ring oss på 994 28 600 eller send e-post til eddie@buskerudblikk.no