Skip to main content

Alt innen taksikring

Tenk sikkerhet for de rundt deg

Med sikkerhetsutstyr på taket gjør du områdene rundt husveggen tryggere, og du unngår skader på tak, takrenner, gradrenne og takstige. Vi tilbyr et bredt utvalg sikkerhetsutstyr; fra snøfangere, stigetrinn og feieplattformer, til takrenner og utstyr til takrenner.

Må jeg ha snøfangere og stigetrinn?

Har du glatt overfalte på taket, som takplater eller glatt takstein, er du pålagt å montere snøfangere. For øvrige type takbelegg må du ha snøfangere om takvinkelen er 27 grader eller mer.

For både privat- og fritidsbolig er det krav til feiing og tilsyn av fyringsanlegg. Dette betyr at begge boligtyper må utstyres med stigesikring og stigetrinn, som sikrer feier ankomst til pipe.

Kontakt oss om taksikring

Kvalitet fra Lonevåg Beslagfabrikk – LOBAS

Håndverkstradisjon siden 1918

Lonevåg er i dag markedsleder på flere områder innenfor byggemarkedet i Norge, med hovedsatsingsområdet på snøfangere, stigetrinn, feieplattformer og utstyr til takrenner.

Deres produkter blir kontinuerlig forbedret og utviklet via egen utviklings- og testavdeling. Spesialiteten er detaljer i store serier, samtidig som at  produksjonsutstyret er moderne og fleksibelt.

Taksikring ferdig montert

Vi leverer sikkerhetsutstyr til alle typer tak, tilpasset takets form og farge. Kontakt oss for et pristilbud.

Tor Erik Nordby

Serviceansvarlig