Skip to main content

Aktuelt

En proffbutikk av og for håndverkere

Proffverktøy er laget for å gi mer kraft, gi bedre funksjonalitet og tåle mye bruk. Uten konkurransedyktige priser og god service hadde vi neppe klart å bli en av regionens største forhandlere av Makita proffverktøy.

Du kjenner effekten av profesjonelt verktøy på eksempelvis vibrasjonsdemping. Utvendig er plasten ofte tykkere og innvendig viser kvaliteten seg bruk av stål.

Vi har over 1000 håndverkskunder som jevnlig stikker innom, som får nyttige nyhetsbrev og som følger oss i sosiale medier. Alt vi får av tilbakemeldinger og alt vi erfarer av behov gjør oss til en bedre leverandør.

Et godt eksempel er utvalget i kjemiprodukter. Vi vet at topp kvalitet er viktig og at riktig farge på lim og fugemasse betyr mye for helheten. Derfor lagerfører vi regionens bredeste utvalg. Det er mye som skal spikres og skrus i en håndverker-hverdag, og noen typer festemidler går det ekstra mye av. Du får alltid fast lavpris på stor boks av bestselgerne.

Gjør arbeidsdagen lysere og varmer

Alle skal ha riktig arbeidslys for å ha gode dager på jobben, og for å unngå fallulykker, skader og slitasje på rygg og nakke. Vi lagerfører profesjonelt arbeidslys i det riktige utvalget av arbeidslamper, hodelykter, LED-lyslister og lommelykter. Du kan sammenkoble opp til 100 enheter og samtlige arbeidslys kan slås på /av og dimmes med app. Kartfunksjonen viser plasseringen. Arbeidshansker til alle formål og årstider gjør arbeidsdagen triveligere. Vi har utvalget, og i butikken finner du også det riktige utvalget av sikkerhetsutstyr.

Spørsmål?

Våre ansatte står på for å tilby de beste produktene tilpasset dine prosjekter. Har du spørsmål til butikken og våre produkter, ta kontakt så hjelper vi deg.

Kontakt butikken

Åpningstider:
Mandag – Fredag: 07-16
Lørdager: Stengt